Οι Συνεργάτες


Η πιο μεγάλη ικανοποίηση είναι η αγάπη, η χαρά, τα χαμόγελα που ανταλλάσουν κάθε μέρα εκπαιδευτικοί και παιδιά στο Κοπερτί.

Στην ομάδα μας θα συναντήσετε παιδαγωγούς διαφόρων ειδικοτήτων και ηλικιών. Όλοι μοιραζόμαστε την αγάπη μας για τα παιδιά, το κέφι για παιχνίδι και δημιουργία, την ανησυχία για την ανάπτυξή τους, το πάθος μας για τη βιωματική εκπαίδευση και την ανάγκη για συνεχή εξέλιξη. Λειτουργούμε καθημερινά ως ομάδα με κοινές αξίες και στόχους, με συνέπεια και διαφάνεια, αξιοκρατία και λογοδοσία σε ένα δημοκρατικό περιβάλλον. Γνωρίστε όλη την ομάδα του Κοπερτί:

 

 

 

 

H ομάδα

Έλσα Χατζημουρατίδου

Διευθύνουσα Σύμβουλος


Κωνσταντίνα Φανάρα – Τσιγκρέλη

Εκπαιδευτικός


Με την ολοκλήρωση των σπουδών μου στο Παιδαγωγικό τμήμα Θεσσαλίας, μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη για να βρω ένα περιβάλλον στο οποίο θα μπορώ να προσφέρω την αγάπη και την αφοσίωση μου στα παιδιά. Το Κοπερτί, αποτελείται από εξαιρετικούς συνεργάτες, παιδιά και γονείς, οι οποίοι καθημερινά επιβεβαιώνουν την επιλογή μου να ασχοληθώ με  την εκπαίδευση. Η πρόκληση είναι μεγάλη, αλλά η ικανοποίηση ατελείωτη. Μου ανοίγεται ένας υπέροχος δρόμος, μαζί με τα πιο υπέροχα πλάσματα, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!  

Νατάσα Μισαηλίδου

Εκπαιδευτικός


Με τη συμμετοχή μου στην παιδαγωγική ομάδα του Κοπερτί είμαι κάθε μέρα μια ευτυχισμένη βρεφονηπιοκόμος. Μεταδίδω στα παιδιά γνώσεις, αρχές, ήθος, ελευθερία ιδεών και πνεύματος. Τους βοηθάω να βάζουν σε ό,τι κάνουν το συναίσθημά τους. Εκτός, όμως, από το να διδάσκω, διδάσκομαι από τον αυθορμητισμό τους, την ανιδιοτελή αγάπη, την ειλικρίνειά και την όρεξή τους.

Ελίζα Καραδόμνα

Συνοδός


Όλοι έχουμε στόχους αλλά για να τους πετύχουμε πρέπει να βγούμε έξω και να τους κυνηγήσουμε! Δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα αν δεν ξέρεις τι πραγματικά θέλεις. Από την πρώτη στιγμή που σπούδασα Βρεφονηπιοκόμος, γνώριζα τι ήθελα και σήμερα είμαι ευτυχισμένη που μπορώ να λέγομαι δασκάλα. Είναι πολύ όμορφο να σέβεσαι, να φροντίζεις και να αγαπάς τα παιδιά χωρίς αντάλλαγμα. Ένα χαμόγελο και ένα φιλί τους είναι το πιο όμορφο δώρο που μπορούν να σου δώσει ένα παιδί! Χαίρομαι πολύ που ανήκω κι εγώ στην οικογένεια του Κοπερτί και μπορούμε όλοι μαζί να προσφέρουμε σωστές βάσεις και ένα όμορφο ξεκίνημα χαράς και ελπίδας στους μικρούς μας φίλους...

Κατερίνα Χασιώτου

Εκπαιδευτικός


Περνώντας έξω από Κοπερτί και βλέποντας τα γελαστά παιδιά και τους υπέροχους στολισμούς του νεοκλασικού, επιθυμούσα να εργαστώ και εγώ εδώ. Μετά τις σπουδές μου στην ειδικότητα της παιδαγωγού προσχολικής ηλικίας, δημιουργίας και έκφρασης το 2007, ξεκίνησα πρακτική στο Κοπερτί. Η επιθυμία μου πραγματοποιήθηκε το 2008. Από τότε ανήκω σ’ αυτή τη μοναδική ομάδα.

Μπασδάρα Κατερίνα

Παιδαγωγός


Πιστεύω πως το επάγγελμα του παιδαγωγού με επέλεξε και το επέλεξα ταυτόχρονα κι αυτό δεν ήταν κάτι τυχαίο.. Ως απόφοιτος του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, προσπαθώ με τη σειρά μου να δώσω τα κατάλληλα ερεθίσματα στα παιδιά μέσα σε ένα περιβάλλον αγάπης και κατανόησης. Νιώθω ιδιαίτερα τυχερή που ανήκω στην οικογένεια του Κοπερτί! Ένα σχολείο που με αρωγό τη βιωματική μάθηση αναδεικνύει και αναπτύσσει όλες τις δεξιότητες των παιδιών.

Αλεξία Τασιούκα

Εκπαιδευτικός


Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης. Η αγάπη μου για τα παιδιά ήταν η αφετηρία γι’ αυτό το υπέροχο και συνάμα μοναδικό ταξίδι γεμάτο καθημερινά με παιδικές φωνές, αγκαλιές, όνειρα, φιλίες, ανησυχίες, αισιοδοξία.. Δεν περιγράφονται με λόγια τα συναισθήματα που σου δίνει η επαφή με τα παιδιά!! Θα θυμάμαι πάντα πως «Όσα πραγματικά πρέπει να ξέρω για το πώς να ζω, τι να κάνω και πώς να είμαι, τα έμαθα στο νηπιαγωγείο». ΚΟΠΕΡΤΙ σ’ ευχαριστώ θερμά για τη μεγάλη αγκαλιά σου.. κοντά σου κάθε μέρα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία πλημμυρισμένη με ιδέες, χρώματα και μελωδίες!!

Ζαγανίδη Ανθοπούλου Θωμαϊς

Αγγλικά & STEM


Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και ευλογία, ως ομογενής απ’την Αυστραλία που έγινα κι εγώ μέλος της ομάδας του Κοπερτί! Σπούδασα Βιολογία με μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση (Master of Education) στο University of Melbourne. Πιστεύω ακράδαντα ότι η αληθινή γνώση βασίζεται στην πρακτική εμπειρία. Γι’ αυτό είμαι ευγνώμων που μπορώ, ως φυσικός ομιλητής (native speaker), να διδάξω την αγγλική γλώσσα και παράλληλα να διαμορφώσω το πρόγραμμα STEM γι’ αυτήν την τρυφερή ηλικία, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά, να έρθουν σε επαφή και να αγαπήσουν, μέσω της βιωματικής διδασκαλίας τις θετικές επιστήμες, εφοδιάζοντας τα για μια ζωή.

Μαντώ Μαυρουδή

Εκπαιδευτικός


Ξεκινώντας απ΄την Κέρκυρα, περνώντας για σπουδές από τα Γιάννενα, έφτασα στη Θεσσαλονίκη αναζητώντας ένα χώρο που θα με εκφράζει και θα μου επιτρέπει να «δημιουργήσω». Και μια μέρα βρέθηκα στο «Κοπερτί». Ήταν ο χώρος που με δέχτηκε στη ζεστή του αγκαλιά και με άφησε να δώσω και να δίνω καθημερινά την αγάπη μου στα παιδιά που φροντίζω με πολύ μεράκι να πάρουν όλα τα εφόδια για την μετέπειτα ζωή τους.

Ζωή Ραμπότα

Εκπαιδευτικός


Έχω τη χαρά να βρίσκομαι κι εγώ στην όμορφη συντροφιά των εκπαιδευτικών του ΚΟΠΕΡΤΙ και να εργάζομαι ως νηπιαγωγός. Κάθε σχολική χρονιά μας προσφέρει όμορφες εμπειρίες, γέλια, τραγούδια, στιγμές γεμάτες χαρά και παιχνίδι, που τις μοιραζόμαστε δάσκαλοι και παιδιά. Μέσα από την καθημερινή επαφή μας μαζί τους μας δίνει την ευκαιρία να γινόμαστε κι εμείς παιδιά, να παίρνουμε παράδειγμα από τον αυθορμητισμό τους, την αγάπη και τα χαμόγελα και αυτός είναι ο λόγος που με κάνει να θέλω να εξελίσσομαι συνεχώς σαν εκπαιδευτικός.

Μάγδα Καστρινοπούλου

Εκπαιδευτικός


Νιώθω ιδιαίτερα τυχερή που βρίσκομαι στην οικογένεια του Κοπερτί, γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθώ με αυτό που πραγματικά αγαπώ. Είναι θαύμα να δουλεύεις με παιδιά καθημερινά και να τους μαθαίνεις πως να ανακαλύψουν τον κόσμο και την μάθηση. Η αγάπη που εισπράττεις καθημερινά είναι ανεκτίμητη. Βοηθάς τα παιδιά να διαμορφώσουν προσωπικότητα, χαρακτήρα, γίνεσαι μια δεύτερη οικογένεια γι’ αυτά και νιώθω περήφανη που συμμετέχω σ’ αυτή τη διαδικασία. Είναι συναρπαστικό να γίνεσαι και εσύ καθημερινά παιδί και να γεμίζεις εμπειρίες και γνώσεις. Η καλύτερη ανταμοιβή για μένα είναι η αγκαλιά, το φιλί και ένα «σ’ αγαπώ κυρία» μέσα από την καρδιά των παιδιών.

Γεωργία Καπετάνου

Νοσηλεύτρια


Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και έγινα μέλος της οικογένειάς του Κοπερτί λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου. Το ενδιαφέρον μου για τα παιδιά με ώθησε να διατηρήσω αυτή την καθημερινή επαφή φροντίζοντάς τα πάντοτε με αγάπη, ευαισθησία και χαμόγελο.

Χρύσα Δημητριάδου

Εκπαιδευτικός


Πιστεύω ότι το σημαντικότερο έργο μίας νηπιαγωγού είναι να προσφέρει στα παιδιά γενικές γνώσεις, αλλά και να τα μαθαίνει να προσπαθούν, να μην το βάζουν κάτω, να σέβονται το ένα το άλλο και να συνυπάρχουν σε μια ομάδα. Είμαι ευγνώμων γιατί στο Κοπερτί συνεργάζομαι με εκπαιδευτικούς που έχουμε κοινούς στόχους και «πιστεύω», δίνοντας καθημερινά αγάπη και φροντίδα στα παιδιά.

Τσέλιου Αναστασία

Παιδαγωγός


Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης. Από το 2015 εργάζομαι σε νηπιαγωγεία, after school, summer camps και kid’s club . Επιπλέον έχω εργαστεί σε διεθνή νηπιαγωγείο και after school της Ολλανδίας. Νιώθω ευγνωμοσύνη που ανήκω κι εγώ στην καταπληκτική ομάδα του Κοπερτί. Ανυπομονώ, μαζί με τα παιδιά, να δημιουργήσουμε, να εκφραστούμε και να πειραματιστούμε σε αυτό το ασφαλές και όμορφο περιβάλλον.

Πασίδη Ελισάβετ

Παιδαγωγός


Απόφοιτη του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του ΑΠΘ, γεμάτη ιδέες και όρεξη στο πλευρό των παιδιών. "Δεν ξέρω τι θα κάνω ακριβώς όταν μεγαλώσω, το μόνο που ξέρω είναι ότι θα ασχολούμαι με παιδιά". Έτσι έλεγα από μικρή και έτσι έγινε. Κατά τη φοιτητική μου ζωή εργάστηκα με κάθε τρόπο με παιδιά διαφόρων ηλικιών. Φέτος θα έχω την τύχη να μπω στην οικογένεια του Κοπερτί και να ασκήσω το επάγγελμα της νηπιαγωγού μέσα στην τάξη. Αγαπάω πολύ τα παιδιά και είναι η μεγαλύτερη έμπνευση για μένα, μεγαλύτερη από κάθε βιβλίο δραστηριοτήτων του νηπιαγωγείου. Ας ανοίξουμε καλά τα μάτια και τα αυτιά μας και να δούμε τι θέλουν οι μικροί μας φίλοι, θα εκπλαγούμε από το αποτέλεσμα!

Θάλεια Συμεωνίδου

Εκπαιδευτικός


Από μικρή το όνειρο μου ήταν να γίνω Νηπιαγωγός, γι’ αυτό ξεκίνησα το μακρινό μου ταξίδι στην Κύπρο σπουδάζοντας Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση στο Πανεπιστημίο Λευκωσίας. Με τη στήριξη και τη βοήθεια του Κοπερτί το όνειρο μου έχει γίνει πλέον πραγματικότητα! Καθημερινά δίνω απεριόριστη αγάπη στα παιδιά και τους διδάσκω αξίες όπως το σεβασμό, την ευγένεια, τη συνεργασία, την υπευθυνότητα γιατί πιστεύω πως αυτά παίζουν πρωταρχικό ρόλο για να μπορέσουν να αναπτύξουν την προσωπικότητα τους!

Σοφοκλής Γρηγοριάδης

Οδηγός


Τελειώνοντας το Λύκειο σπούδασα στη Σχολή Πυθαγόρα Γραφικές Τέχνες. Παράλληλα εργαζόμουν σε ένα διαφημιστικό γραφείο όταν άρχισαν οι υπολογιστές να εισβάλουν στο χώρο χρειαζόταν μεγαλύτερη επένδυση κι έκλεισε το γραφείο. Αργότερα ασχολήθηκα για 13 χρόνια ως πατρονίστ – κόφτης ενδυμάτων ώσπου και οι βιοτεχνίες έφυγαν από την Ελλάδα. Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζομαι ως οδηγός σχολικών λεωφορείων μόνο σε παιδικούς σταθμούς

Κατερίνα Γιαούπη

Συνοδός


Ολοκληρώνοντας το τελευταίο κομμάτι των σπουδών μου, την πρακτική άσκηση στο Κοπερτί και έχοντας καταφέρει να χτίσω μια σχέση εμπιστοσύνης με τη Διεύθυνση και το προσωπικό, νιώθω τυχερή που εντάχθηκα επίσημα στην ομάδα του σχολείου και έχω τη δυνατότητα καθημερινά να ασκώ το επάγγελμα το οποίο έχω επιλέξει με απόλυτη αγάπη και συνείδηση.

Βαγγελιώ Μιχαλούδη

Γραμματέας


Ως γραμματέας υποδέχομαι κάθε απόγευμα τα παιδιά και γεμίζω χαμόγελα. Βρίσκω μοναδικό το πώς κάθε χρόνο αναπτύσσονται οι σχέσεις εμπιστοσύνης με παιδιά και γονείς. Είναι σημαντική η στήριξη όλων κατά την περίοδο προσαρμογής των παιδιών στο νέο περιβάλλον και τη νέα καθημερινότητα. Απαραίτητη είναι και η υποστήριξη προς τους γονείς και η συνεχής εξυπηρέτηση.

Χριστίνα Αναστασιάδου

Εκπαιδευτικός


Ως Βρεφονηπιοκόμος στόχος μου είναι να καθοδηγώ και να βοηθώ, με γνώμονα την ενσυναίσθηση, το κάθε παιδί ξεχωριστά να εξελιχθεί σε μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη προσωπικότητα. Η χαρά μου είναι ιδιαίτερα μεγάλη που βρίσκομαι μέσα στην αγκαλιά του Κοπερτί και αποτελώ πλέον μέλος της οικογένειας του σχολείου.

Στέλλα Δήμου

Συνοδός


Μετά την αποφοίτηση μου από το Τμήμα Αγωγής Προσχολικής Ηλικίας, νιώθω ιδιαίτερα τυχερή με την ένταξή μου στην ξεχωριστή και δυναμική ομάδα του Κοπερτί. Στόχος μου είναι να προσφέρω τα κατάλληλα εφόδια για την ολόπλευρη καλλιέργεια του χαρακτήρα των παιδιών αλλά και να δώσω την αγάπη και τη φροντίδα που χρειάζονται. Ας μη ξεχνάμε ότι, σημασία δεν έχει μόνο τι κάνεις εσύ για τα παιδιά, αλλά τι τα έχεις διδάξει να κάνουν για τον εαυτό τους που θα τα κάνει ολοκληρωμένους και ενάρετους ανθρώπους.

Κατερίνα Γκιλέκα

Γραμματέας


Έχω αναλάβει τα καθήκοντα της γραμματείας κατά την απογευματινή λειτουργία του Κοπερτί. Σημαντικότερο κομμάτι της δουλειάς μου είναι το να χτίζω συνεχώς μια σχέση εμπιστοσύνης με τους γονείς, ενώ παράλληλα να διευκολύνω πρακτικά και οργανωτικά τις εκπαιδευτικές διαδικασίες. Μου δίνει μεγάλη χαρά να αντικρίζω καθημερινά ένα σχολείο, στο οποίο δε λείπει ποτέ το χαμόγελο.

Σουζάνα Τζάτζο

Τραπεζοκόμος


Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενη που εργάζομαι στο Κοπερτί, γιατί κάθε μέρα είναι μοναδική. Κάθε είδους προσφορά μου στα παιδιά, ισούται με απέραντη αγάπη.

Χρήστος Μπουμπουτίνης

Οδηγός


Εργάζομαι τα τελευταία 8 χρόνια στον παιδικό σταθμό. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ασχοληθώ επαγγελματικά με την οδήγηση, πόσο μάλλον ως οδηγός σχολικού. Μετά από τόσο καιρό έχω να πω ότι ειλικρινά το να δουλεύει κανείς με παιδιά είναι από τα καλύτερα πράγματα που μπορούν να σου συμβούν!

Λιόλια Φωτεινή

Παιδαγωγός


Η αγάπη μου για τα παιδιά αποτέλεσε αφετηρία του ταξιδιού μου ως νηπιαγωγός. Σπούδασα στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. και έχω τη χαρά να ανήκω κι εγώ στην ομάδα του Κοπερτί. Νιώθω πολύ τυχερή που μπορώ να συνδράμω στη διαμόρφωση της προσωπικότητας των παιδιών σε αυτή την τόσο τρυφερή ηλικία. Στόχος μου είναι μέσω της μάθησης σ΄ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη και χαρά τα παιδιά να ανοίξουν τα φτερά τους έχοντας σύμμαχο όλα τα απαραίτητα εφόδια. Το χαμόγελο και η απλόχερη αγάπη των παιδιών είναι η επιβράβευση και η κινητήρια δύναμη για περαιτέρω εξέλιξη.

Μέτσι Άρτα

Υπεύθυνη καθαριότητας


Εργάζομαι τα τελευταία 9 χρόνια στον τομέα Καθαριότητας του Κοπερτί. Είμαι χαρούμενη που έχω την ευκαιρία καθημερινά να δουλεύω ανάμεσα σε μικρά παιδιά. Τα παιδιά αξίζουν τα πάντα κι εγώ μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Κοπερτί δίνουμε τα πάντα γι’ αυτά! Χαίρομαι ιδιαίτερα αυτή την επαφή και εύχομαι να μπορώ να εργάζομαι πάντα σε αυτό τον υπέροχο χώρο!

Μαρία Κατσάρα

Παιδίατρος


Από τον Οκτώβριο του 2019 έχω τη χαρά να προσφέρω τις παιδιατρικές μου υπηρεσίες στο Κοπερτί, όπου πριν από χρόνια είχα εμπιστευτεί και τα δικά μου παιδιά για την εκπαίδευση και την κοινωνικοποίηση τους. Μετά από 14 χρόνια θητείας στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου «Γεννηματάς», εργάζομαι από τριετίας ως ιδιώτης παιδίατρος στο Ντεπό, ενώ παράλληλα απασχολούμαι ως επιστημονική συνεργάτιδα στην Παιδοπνευμονολογική Μονάδα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. Η καλή ψυχοσωματική υγεία και ανάπτυξη των παιδιών αλλά και η ενημέρωση και υποστήριξη των γονέων είναι στις βασικές μου προτεραιότητες.

Κούρτη Μιχαέλα

Εκπαιδευτικός


Η καθημερινή συναναστροφή με τα παιδιά είναι γεμάτη αγάπη, εκπλήξεις και πολλά χαμόγελα! Είμαι απόφοιτος του τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του ΑΠΘ. Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή που ανήκω κι εγώ στη δημιουργική ομάδα του Κοπερτί. Η πληθώρα των συναισθημάτων που με κατακλύζει καθημερινά, η δημιουργικότητα, η μάθηση, η ανακάλυψη κ ο αυθορμητισμός των παιδιών είναι κάποιοι από τους λόγους που επέλεξα αυτό το επάγγελμα.

Άλκηστις Καυκοπούλου

Εκπαιδευτική Ψυχολόγος


Εργάζομαι ψυχοθεραπευτικά με παιδιά και ενήλικες σε ατομικό και ομαδικό πλαίσιο και παρέχω συμβουλευτική και διάγνωση σε χώρους προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Επίσης δρω στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση σεμιναρίων και διαλέξεων που απευθύνονται σε γονείς, εκπαιδευτικούς και ευπαθείς ομάδες στην Κοινότητα.

Ιωάννα Κοτανίδου

Εκπαιδευτικός


Στο Κοπερτί ξεκίνησα να εργάζομαι από το 2006 ως βρεφονηπιοκόμος. Νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή που βρίσκομαι μέχρι και σήμερα στο Κοπερτί. Ως μαμά πλέον, μπορώ να συμμεριστώ τις ανησυχίες των γονιών τη στιγμή που αποχωρίζονται για πρώτη φορά τα παιδιά τους. Γι΄ αυτό προσπαθώ, μαζί με τις συναδέλφους μου, να προσφέρω την πιο ασφαλή και ζεστή αγκαλιά στα μικρά παιδιά του σχολείου μας.

Αλέξανδρος Μάγκος

Μουσικός


Μέσα από τις σπουδές μου στη Μουσικολογία - Μουσικοπαιδαγωγική και ως υποψήφιος Διδάκτορας Μουσικής Ανθρωπολογίας και Κοινωνιολογίας στο ΑΠΘ , πιστεύω πως η μουσική στη ζωή των παιδιών, έχει πολλαπλά οφέλη στην ανάπτυξή τους. Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που ανήκω στους συνεργάτες του Κοπερτί, ένα χώρο που ασπάζεται τη βιωματική μάθηση και με αγάπη και μεράκι στηρίζω τη μουσική εκπαίδευση των παιδιών.

Εύα Οικονόμου

Εκπαιδευτικός


Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Αγωγής Προσχολικής Ηλικίας. Τα ισχυρά εσωτερικά κίνητρα σε συνδυασμό με την αμέριστη αγάπη μου για τα παιδιά με έκαναν να επιλέξω αυτό το  επάγγελμα. Το 2020, μου δόθηκε η δυνατότητα να ενταχθώ κι εγώ στη δημιουργική και παραγωγική ομάδα του Κοπερτί. Το Κοπερτί που αποτελεί ένα σχολείο που προσφέρει όλα τα εφόδια για τη διαμόρφωση της προσωπικότητας των παιδιών, για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους και θα αποτελέσουν τη βάση για τη μετέπειτα εκπαίδευσή τους.

Πατρικίου Στεφανία

Εικαστικός


Είμαι μέλος της οικογένειας του Κοπερτί από το ξεκίνημά του και τα τελευταία χρόνια έχω αναλάβει τα μαθήματα Εικαστικών των μεγαλύτερων παιδιών του σχολείου. Οι σπουδές μου στο τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής και στο τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου μου έδωσαν τις γνώσεις να δημιουργώ συνθήκες ελεύθερης καλλιτεχνικής έκφρασης σ΄ένα σχολικό πλαίσιο. Πιστεύω πως μέσα από την ενασχόληση με την τέχνη και την καλλιτεχνική δημιουργία, τα παιδιά καλλιεργούν την αισθητική τους αντίληψη, δημιουργούν με φαντασία, εξοικειώνονται με καινούργια υλικά και διευρύνουν τους ορίζοντές τους.

Οι ιδρυτές

Αντώνης Βακάλης
Ανδρέας Μιχαλούδης

"Κοπερτί το κοπερτί, τάπι τάπι ρούσι, κοπερτί το κοπερτί, τάπι τάπι γκρι ..."

Έτσι διαλέγανε παλιότερα τα παιδιά ποιος θα τα φυλάει, ποιος θα κυνηγάει, ποιος θα χωριστεί. Αυτό το παιδικό λάχνισμα «Το Κοπερτί» που έχει όλη τη χαρά του παιχνιδιού στη γλώσσα των παιδιών διαλέξαμε για να βαφτίσουμε το σχολείο μας.