ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΙ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ – subpage 01

Οι εκδηλώσεις του Κοπερτί αξιοποιώντας την εμπειρία των εκπαιδευτικών και των εμψυχωτών του βρεφονηπιακού σταθμού μας από το 1990, προσφέρουν κάλυψη σε όλο το φάσμα των αναγκών ενός φορέα: εκπόνηση και υλοποίηση του προγράμματος, οπτικοακουστική υποστήριξη, θεματική διακόσμηση και σκηνικά, catering, έκδοση προσκλήσεων και διαφημιστική υποστήριξη, εξειδικευμένη παιδαγωγική και καλλιτεχνική επιμέλεια. 
Μερικές από τις δραστηριότητες που υλοποιούν με κέφι οι ειδικοί του Κοπερτί και έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι είναι: ●θεατρικά και μουσικά παιχνίδια ● κλόουν ● ζογκλέρ ● πολυεθνικά πάρτυ ● ξυλοπόδαροι ● ταχυδακτυλουργοί ● φουσκωτά παιχνίδια ● κουκλοθέατρο ● καραγκιόζης ● κυνήγι θησαυρού ● παιχνίδια με το φως και τις σκιές ● οπτικοακουστικά shows.


Τα προγράμματα στοχεύουν πάντα στη συμμετοχική δράση, είναι προσαρμοσμένα στις ηλικιακές ομάδες των παιδιών που απευθύνονται και μπορούν να καλύψουν οποιονδήποτε αριθμό και σύνθεση παιδιών.

Για τη διοργάνωση παιδικών party και παιδικών εκδηλώσεων έχουν εμπιστευτεί το Κοπερτί στο παρελθόν: τα Υπουργεία Παιδείας και Πολιτισμού, διάφοροι Δήμοι στη Βόρεια Ελλάδα, ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, το ΑΠΘ, το Ίδρυμα Παπαγεωργίου, η HYATT, το Χαμόγελο του Παιδιού, πολλά ιδιωτικά και δημόσια σχολεία, κατασκηνώσεις κα.

Κάθε οικογένεια μπορεί να σχεδιάσει σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του Κοπερτί ένα μοναδικό, θεματικό ή άλλο πάρτυ για τα γενέθλια, τη γιορτή ή την βάφτιση του παιδιού της. Με στελέχωση από το έμπειρο προσωπικό του ΚΟΠΕΡΤΙ, με παιδαγωγικά παιχνίδια και μουσικές επιλεγμένες για κάθε ηλικιακή ομάδα παιδιών, ζουν μικροί-μεγάλοι αλησμόνητες στιγμές. Tο ΚΟΠΕΡΤΙ μετατρέπεται σε διαφορετικό, μαγικό χώρο κάθε φορά που διοργανώνονται αξέχαστα Παιδικά πάρτυ στον χώρο του.

leave a comment

A nice comment is very much appreciated!


"Κοπερτί το κοπερτί, τάπι τάπι ρούσι, κοπερτί το κοπερτί, τάπι τάπι γκρι ..."

Έτσι διαλέγανε παλιότερα τα παιδιά ποιος θα τα φυλάει, ποιος θα κυνηγάει, ποιος θα χωριστεί. Αυτό το παιδικό λάχνισμα «Το Κοπερτί» που έχει όλη τη χαρά του παιχνιδιού στη γλώσσα των παιδιών διαλέξαμε για να βαφτίσουμε το σχολείο μας.