Τάσος Γλαντζής


Εκπαιδεύτηκα στο Θεατρικό παιχνίδι και την εμψύχωση ομάδων και ασχολούμαι με ομάδες παιδιών, εφήβων, εκπαιδευτικών, φοιτητών, ενηλίκων και υπερηλίκων από το 1995, ενώ εργάζομαι ως εκπαιδευτικός από το 1990.

Δίδαξα στα Π.Ε.Κ. Δασκάλων και Νηπιαγωγών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Καβάλας, στο Διαπανεπιστημιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Μουσειολογίας του Α.Π.Θ., στο Ι.Ε.Κ. Καλαμαριάς και στα προγράμματα επιμόρφωσης των Σχολικών Συμβούλων Θεσσαλονίκης, Σερρών και Χαλκιδικής. Διετέλεσα διευθυντής του Νηπιαγωγείου των Ιδ.Εκπαιδευτηρίων “ΚΟΡΑΗΣ”, αρχηγός της παιδικής κατασκήνωσης YUPPICAMP και συνιδρυτής της παιδαγωγικής καλλιτεχνικής ομάδας Yuppitoo, Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών “ΧΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ”, ταμίας της O.M.E.P. (Παγκόσμια Οργάνωση Προσχολικής Αγωγής), μέλος του Δ.Σ. της Σ.Ι.Ε.Λ.Β.Ε. (Σύλλογος Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Β.Ελλάδος) και εκλεγμένο μέλος του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Θεσσαλονίκης (Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης).

Από το Σεπτέμβριο του 2006 είμαι συνιδρυτής του Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου ΚΟΠΕΡΤΙ στο νεοκλασσικό-διατηρητέο κτίριο της Β.Όλγας 71 όπου ασκώ και τη Διεύθυνσή του.

Όντας νηπιαγωγός από το 1988, ό,τι ζω καθημερινά στις τάξεις μας, σαν εικόνες, συναισθήματα, ματιές, λόγια και σκέψεις αποτελούν πλέον όλο το νόημα της ζωής. Κάθε μέρα συναντάμε όλες τις ανθρώπινες αξίες, τη δημιουργία, τη συνεργασία την ομορφιά της πιο πλούσιας και ενδιαφέρουσας περιόδου της ανάπτυξης του ανθρώπου.