Οι άνθρωποι


Η πιο μεγάλη ικανοποίηση είναι η αγάπη, η χαρά, τα χαμόγελα που ανταλλάσουν κάθε μέρα εκπαιδευτικοί και παιδιά στο Κοπερτί.

Στην ομάδα μας θα συναντήσετε παιδαγωγούς διαφόρων ειδικοτήτων και ηλικιών. Όλοι μοιραζόμαστε την αγάπη μας για τα παιδιά, το κέφι για παιχνίδι και δημιουργία, την ανησυχία για την ανάπτυξή τους, το πάθος μας για τη βιωματική εκπαίδευση και την ανάγκη για συνεχή εξέλιξη. Λειτουργούμε καθημερινά ως ομάδα με κοινές αξίες και στόχους, με συνέπεια και διαφάνεια, αξιοκρατία και λογοδοσία σε ένα δημοκρατικό περιβάλλον. Γνωρίστε όλη την ομάδα του Κοπερτί:

 

 

 

 

H ομάδα

Τάσος Γλαντζής

Εκπαιδευτικός


Όντας νηπιαγωγός από το 1988, ό,τι ζω καθημερινά στις τάξεις μας, σαν εικόνες, συναισθήματα, ματιές, λόγια και σκέψεις αποτελούν πλέον όλο το νόημα της ζωής. Κάθε μέρα συναντάμε όλες τις ανθρώπινες αξίες, τη δημιουργία, τη συνεργασία την ομορφιά της πιο πλούσιας και ενδιαφέρουσας περιόδου της ανάπτυξης του ανθρώπου.

Νικολέτα Παπαδοπούλου

Εκπαιδευτικός


Σπούδασα στους τομείς της διατροφής και της εκπαίδευσης, παρακολούθησα τον κώδικα επικοινωνίας τυφλών και διανύω το τελευταίο έτος για την πιστοποίηση της Ελληνικής Νοηματικής γλώσσας. Κάθε μέρα με τα παιδιά στο Κοπερτί δεν ξεχνάω ποτέ τον τίτλο του "Όσα θα έπρεπε να ξέρω, τα έμαθα στο νηπιαγωγείο".

Νίνα Ιωάννα Κοϊδη

Εκπαιδευτικός


Εργάζομαι στο Κοπερτί μετά την αποφοίτησή μου από το τμήμα Νηπιαγωγών του ΑΠΘ. Κάθε χρονιά είναι ξεχωριστή. Καλούμαστε να εμπνεύσουμε τα παιδιά, να μας εμπιστευθούν, να νιώσουν ασφάλεια, να γίνουν μέλη μιας ομάδας. Πρέπει να εξελισσόμαστε συνέχεια ως εκπαιδευτικοί για να μπορούμε να ανταποκριθούμε στον ρόλο μας και να τους προσφέρουμε τα κατάλληλα εφόδια.

Αναστασία Τσακνάκη

Εκπαιδευτικός


Είμαι στο ΚΟΠΕΡΤΙ από το ξεκίνημά του… Από τότε έχουν περάσει αρκετά χρόνια! Πάντα θαύμαζα αυτό το κτίριο καθώς περνούσα από τη Βασιλίσσης Όλγας, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν πως θα εργαζόμουν σ’ αυτό. Από το 2006 έως σήμερα, έχω ζήσει έντονες, συγκινητικές και χαρούμενες στιγμές! Χαίρομαι που βρίσκομαι σ’ ένα τέτοιο χώρο! Χαίρομαι που συνεργάζομαι με αξιόλογους και έμπειρους συναδέλφους! Η ηλικία που με συναρπάζει είναι και τα πιο μικρά του σχολείου μας! Μια ηλικία με πολλές «προκλήσεις» καθώς για τα παιδιά αυτά το σχολείο είναι μια «δεύτερη αγκαλιά» μετά τη μαμά.

Βάσια Θωμαΐδου

Γραμματέας


Εργάζομαι στη γραμματεία του Κοπερτί τις απογευματινές ώρες. Απολαμβάνω ιδιαίτερα την επαφή με τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Πιστεύω ότι βασικός στόχος είναι μια ανοιχτή, λειτουργική και διαρκής συνεργασία των γονιών με το σχολείο. Χαίρομαι ιδιαίτερα που στο σχολείο μας αυτός ο στόχος έχει κατακτηθεί.

Ελένη Καζαντζίδου

Εκπαιδευτικός


Είμαι νηπιαγωγός στο τμήμα των μικρών προνηπίων. Επέλεξα να κάνω αυτό το επάγγελμα, γιατί είναι πραγματικά συναρπαστικό να γίνεσαι καθημερινά παιδί, να γεμίζεις με εμπειρίες και γνώσεις! Η καλύτερη στιγμή μέσα στην ημέρα στο Κοπερτί, για μένα είναι όταν είμαστε μαζί με τα παιδιά στην παρεούλα και κάνουμε μια μεγάλη αγκαλιά για να ξεκινήσει χαρούμενα η μέρα μας.

Χρήστος Ερκέκογλου

Μουσικός


Έχω σπουδάσει μουσικοπαιδαγωγικά στο Σύγχρονο Ωδείο με την Παυλίνα Λιάτσου και παραδοσιακά κρουστά με τον Γιώργο Μαυρομμάτη. Από το 1996 διδάσκω μουσική στους μικρούς μουσικόφιλους της πόλης μας, φροντίζοντας να αγαπήσουν την μουσική μέσα από το παιχνίδι, τη δημιουργία, τον ρυθμό και την εκφραστική κίνηση. Είμαι συνιδρυτής του μουσικού εργαστηρίου Κρουστόφωνο. Στο Κοπερτί φροντίζω για την μουσική αγωγή των παιδιών από την ίδρυση του μέχρι σήμερα.

Δήμητρα Πετρακίδου

Εκπαιδευτικός


Είμαι δασκάλα στο ΚΟΠΕΡΤΙ από την πρώτη του μέρα. Θυμάμαι την μεταμόρφωση του κτιρίου, τον ενθουσιασμό στο αντίκρισμα των πρώτων μαθητών, τις αγωνίες μας, τα δάκρυα των παιδιών, τα γέλια και τα παιχνίδια της πρώτης μας παρεούλας! Οι πρώτοι μου μαθητές τελειώνουν πια το δημοτικό κι εγώ εκτός από δασκάλα, είμαι και μία από τις μαμάδες του σχολείου.

Νατάσα Κωστίδου

Εκπαιδευτικός


Το 2012 έκανα τα δικά μου πρώτα βήματα στο Κοπερτί ως νηπιαγωγός. Η αγκαλιά του σχολείου μας εμπνέει καθημερινά, εκπαιδευτικούς, γονείς και παιδιά. Η καλύτερη στιγμή της ημέρας για μένα είναι στο ελεύθερο παιχνίδι όταν μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας και δημιουργούμε ανταλλάσσοντας ιδέες. Χαίρομαι να προικίζουμε καθημερινά τα παιδιά με «..βαθιές ρίζες και γερά φτερά».

Ιμάντ Μπατάινε

Παιδίατρος


Γεννήθηκα πριν κάποια χρόνια στην Ιορδανία. Σπούδασα Ιατρική στο ΑΠΘ. Είμαι ο παιδίατρος του Κοπερτί και προσπαθώ πάντα για το καλύτερο των παιδιών.

Ανθή Ουρούμη

Εκπαιδευτικός


Στο Κοπερτί εργάζομαι ως βοηθός στο απογευματινό τμήμα των προνηπίων. Κάθε μέρα οι γονείς εμπιστεύονται στα χέρια μας τα παιδιά τους. Εγώ με τη σειρά μου ως παιδαγωγός προσπαθώ να τους μεταδώσω την αγάπη μου, τα βοηθάω να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, να μάθουν να εκφράζουν τα συναισθήματά τους, να κάνουν φίλους, να εκτιμούν τον εαυτό τους και τους άλλους.

Γεωργία Ρήγα

Συνοδός


Είμαι απόφοιτη του τμήματος βρεφοκομίας και προσχολικής αγωγής ΑΜΕΑ του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης. Η συνεργασία μου με το ΚΟΠΕΡΤΙ άρχισε το 2012,όταν ξεκίνησα εκεί την εξάμηνη πρακτική μου άσκηση και τους τελευταίους μήνες εργάζομαι ως συνοδός στο λεωφορείο που μεταφέρει τους μικρούς μας φίλους. Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω στη ομάδα του ΚΟΠΕΡΤΙ

Ελένη Πετμεζά

Εκπαιδευτικός


Αποφάσισα να σπουδάσω βρεφονηπιοκομία γιατί η προσοχή μου ήταν πάντοτε στραμμένη στα παιδιά. Οι σπουδές μου με έκαναν να αγαπήσω ακόμα περισσότερο αυτό το επάγγελμα. Αυτό που τελικά, όμως, είναι απαραίτητη προϋπόθεση, εκτός σπουδών, είναι η αγάπη για τη μοναδικότητα του κάθε παιδιού και η φυσική κλίση στην αντίληψη του ρυθμού του παιδικού κόσμου.

Αναστασία Ρασιδάκη

Εκπαιδευτικός


Ανήκω στην οικογένεια του Κοπερτί σχεδόν από την αρχή, ως δασκάλα για τα πιο μικρά παιδάκια. Είναι θαύμα να στηρίζεις το μωρό να ωριμάζει, να αναπτύσσεται κοινωνικοσυναισθηματικά, να ανακαλύπτει τον κόσμο γύρω του με χαρά και να γίνεται παιδάκι. Ως μαμά πια καταλαβαίνω ακόμη περισσότερο τις ανησυχίες των γονιών. Την αγάπη που δίνω στα παιδιά την εισπράττω πολλαπλάσια.

Κατερίνα Χασιώτου

Εκπαιδευτικός


Περνώντας έξω από Κοπερτί και βλέποντας τα γελαστά παιδιά και τους υπέροχους στολισμούς του νεοκλασικού, επιθυμούσα να εργαστώ και εγώ εδώ. Μετά τις σπουδές μου στην ειδικότητα της παιδαγωγού προσχολικής ηλικίας, δημιουργίας και έκφρασης το 2007, ξεκίνησα πρακτική στο Κοπερτί. Η επιθυμία μου πραγματοποιήθηκε το 2008. Από τότε ανήκω σ’ αυτή τη μοναδική ομάδα.

Τάσος Τζιτζιγιάννης

Οδηγός


Έχω αναλάβει το έργο της μεταφοράς των παιδιών τις απογευματινές και βραδινές ώρες από το σπίτι στο σχολείο και αντίστροφα. Με φωνάζουν τα παιδιά ο “Τάσος ο γίγαντας” ή ο “Τάσος ο φιλότιμος”…για να με ξεχωρίζουν από τον άλλον Τάσο τον Διευθυντή. Τα τραγούδια, τα παλαμάκια, τα αστεία του συνοδού και τα χαμόγελα των γονέων είναι πιστεύω το καύσιμο του λεωφορείου μας. Οδηγός Σχολικού Λεωφορείου του Κοπερτί εδώ και 4 χρόνια περιμένω καθημερινά να 'ρθει η ώρα να ξεκινήσουμε…

Σοφοκλής Γρηγοριάδης

Οδηγός


Τελειώνοντας το Λύκειο σπούδασα στη Σχολή Πυθαγόρα Γραφικές Τέχνες. Παράλληλα εργαζόμουν σε ένα διαφημιστικό γραφείο όταν άρχισαν οι υπολογιστές να εισβάλουν στο χώρο χρειαζόταν μεγαλύτερη επένδυση κι έκλεισε το γραφείο. Αργότερα ασχολήθηκα για 13 χρόνια ως πατρονίστ – κόφτης ενδυμάτων ώσπου και οι βιοτεχνίες έφυγαν από την Ελλάδα. Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζομαι ως οδηγός σχολικών λεωφορείων μόνο σε παιδικούς σταθμούς

Έλενα Καραγιάννη

Εκπαιδευτικός


Είμαι βρεφονηπιαγωγός και στο Κοπερτί έχω το τμήμα των μικρών. Ως μαμά δύο κοριτσιών καταλαβαίνω πώς αισθάνονται οι γονείς όταν μας εμπιστεύονται. Η πιο ωραία στιγμή για εμένα είναι όταν τα παιδάκια τρέχουν και μ' αγκαλιάζουν αυθόρμητα, χαρούμενα, γελαστά και κάθε πρωί, στην παρεούλα μας, όταν λέμε τα νέα μας, συζητάμε, μαθαίνουμε καινούργια τραγούδια και παραμύθια.

Φανή Αρβανιτίδου

Υπεύθυνη καθαριότητας


Είμαι υπεύθυνη για την καθαριότητα του χώρου. Εργάζομαι στο Κοπερτί από τότε που άνοιξε. Μπορεί η δουλειά μου να είναι κουραστική, αλλά με ένα χαμόγελο και μια αγκαλίτσα από τα παιδιά μας, παίρνω ενέργεια για να συνεχίσω αυτό που κάνω στον υπέροχο χώρο που εργάζομαι. Και τον λέω υπέροχο γιατί βλέπεις τα παιδιά να έρχονται μικρά, πολύ μικρά, να πηγαίνουν νήπια, να φεύγουν από τον παιδικό και να σε βλέπουν έξω, μετά από χρόνια και να σου λένε πόσο ωραία περνούσαν τότε στο Κοπερτί.

Μαριάννα Αγάθου

Συνοδός


Αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στις ειδικότητες της Προσχολικής Αγωγής, Δραστηριοτήτων, Δημιουργίας και Έκφρασης και Προσχολικής Αγωγής Ημερησίας Φροντίδας Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες, εντάχθηκα στην ομάδα του Κοπερτί, ως βοηθός παιδαγωγού. Στόχος μας είναι μέσα σε ένα κλίμα χαράς και ασφάλειας να βοηθήσουμε τα παιδιά να αναπτυχθούν σε κάθε επίπεδο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Άλκηστις Καυκοπούλου

Εκπαιδευτική Ψυχολόγος


Εργάζομαι ψυχοθεραπευτικά με παιδιά και ενήλικες σε ατομικό και ομαδικό πλαίσιο και παρέχω συμβουλευτική και διάγνωση σε χώρους προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Επίσης δρω στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση σεμιναρίων και διαλέξεων που απευθύνονται σε γονείς, εκπαιδευτικούς και ευπαθείς ομάδες στην Κοινότητα.

Δήμητρα Γκέντσου

Εκπαιδευτικός


Είμαι δασκάλα στο τμήμα των «μικρών» παιδιών, ηλικίας 2-3 ετών. Νιώθω τυχερή γιατί: ασχολούμαι με αυτό που σπούδασα, Προσχολική Αγωγή Δραστηριοτήτων Δημιουργίας και Έκφρασης, είχα καλούς δασκάλους, που έγιναν πρότυπο και αφορμή να επιλέξω αυτό το επάγγελμα, μα πιο πολύ γιατί η καθημερινότητα μου περιβάλλεται από παιδιά που προσφέρουν απλόχερα χαρά, γέλιο και αγάπη.

Χρήστος Μπουμπουτίνης

Οδηγός


Εργάζομαι τα τελευταία 8 χρόνια στον παιδικό σταθμό. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ασχοληθώ επαγγελματικά με την οδήγηση, πόσο μάλλον ως οδηγός σχολικού. Μετά από τόσο καιρό έχω να πω ότι ειλικρινά το να δουλεύει κανείς με παιδιά είναι από τα καλύτερα πράγματα που μπορούν να σου συμβούν!

Μέτσι Άρτα

Υπεύθυνη καθαριότητας


Εργάζομαι τα τελευταία 9 χρόνια στον τομέα Καθαριότητας του Κοπερτί. Είμαι χαρούμενη που έχω την ευκαιρία καθημερινά να δουλεύω ανάμεσα σε μικρά παιδιά. Τα παιδιά αξίζουν τα πάντα κι εγώ μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Κοπερτί δίνουμε τα πάντα γι’ αυτά! Χαίρομαι ιδιαίτερα αυτή την επαφή και εύχομαι να μπορώ να εργάζομαι πάντα σε αυτό τον υπέροχο χώρο!

Ελίζα Τουφεξίδη

Εκπαιδευτικός


Εργάστηκα στο “Κοπερτί”,  αμέσως μετά την αποφοίτησή μου από το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του ΑΠΘ. Ταυτόχρονα, παρακολούθησα σεμινάρια μουσικής αγωγής, θεατρικού παιχνιδιού και εικαστικής αγωγής. Από αγάπη για τη μουσική μικρή έμαθα βιολί, απέκτησα πτυχία στα ανώτερα θεωρητικά, συμμετείχα στην μπάντα δρόμου το Κρουστόφωνο και εργάστηκα ως δασκάλα σε ωδείο.

Μαντώ Μαυρουδή

Εκπαιδευτικός


Ξεκινώντας απ΄την Κέρκυρα, περνώντας για σπουδές από τα Γιάννενα, έφτασα στη Θεσσαλονίκη αναζητώντας ένα χώρο που θα με εκφράζει και θα μου επιτρέπει να «δημιουργήσω». Και μια μέρα βρέθηκα στο «Κοπερτί». Ήταν ο χώρος που με δέχτηκε στη ζεστή του αγκαλιά και με άφησε να δώσω και να δίνω καθημερινά την αγάπη μου στα παιδιά που φροντίζω με πολύ μεράκι να πάρουν όλα τα εφόδια για την μετέπειτα ζωή τους.

Νατάσα Μισαηλίδου

Εκπαιδευτικός


Με τη συμμετοχή μου στην παιδαγωγική ομάδα του Κοπερτί είμαι κάθε μέρα μια ευτυχισμένη βρεφονηπιοκόμος. Μεταδίδω στα παιδιά γνώσεις, αρχές, ήθος, ελευθερία ιδεών και πνεύματος. Τους βοηθάω να βάζουν σε ό,τι κάνουν το συναίσθημά τους. Εκτός, όμως, από το να διδάσκω, διδάσκομαι από τον αυθορμητισμό τους, την ανιδιοτελή αγάπη, την ειλικρίνειά και την όρεξή τους.

Κωνσταντίνα Λογδανίδου

Εκπαιδευτικός


Είμαι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού τμήματος Νηπιαγωγών Ιωαννίνων. Από το 2007 εργάζομαι σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία, παιδότοπους και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών. Στο ΚΟΠΕΡΤΙ τοποθετήθηκα το 2013. Αγαπώ ότι έχει να κάνει με παιδιά, το απρόβλεπτο στη συμπεριφορά τους, τις «καινούριες λέξεις» που χρησιμοποιούν,  το ότι χαίρονται με τα πιο απλά πράγματα, το ότι συχνά μπερδεύονται και με φωνάζουν «μαμά». Σκοπός μου είναι να μαθαίνω στα παιδιά να εκτιμούν τον εαυτό τους, να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους, να κάνουν φίλους, να πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και να προσπαθούν. Αυτό που προσφέρει η δουλειά σε μένα είναι ότι με κάνει να νιώθω πάλι παιδί.

Βάσω Τζανέτου

Εκπαιδευτικός


Κάθε χρονιά στο Κοπερτί είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Είναι μοναδικά και αναντικατάστατα τα συναισθήματα που μας βγάζουν αυτές οι ψυχούλες. Κάθε ένας από εμάς οφείλει να δίνει τον καλύτερο εαυτό του, με αγάπη και σεβασμό προς τη φύση του παιδιού. Η ανταμοιβή έρχεται με τον καλύτερο τρόπο: αγκαλιές, φιλιά, αγάπη, εμπιστοσύνη κι ευτυχία που προσφέρουν απλόχερα τα παιδιά

Έλσα Χατζημουρατίδου

Γραμματέας


Είμαι υπεύθυνη γραμματείας στο Κοπερτί από το 2007. Χαίρομαι την επαφή με τα παιδιά. Ασχολούμαι, όμως, περισσότερο με τους γονείς τους. Θέλω να τους εξυπηρετώ πάντα και πέρα των τυπικών μου υποχρεώσεων. Προσπαθώ να τους καθησυχάζω κατά την προσαρμογή των παιδιών. Άλλωστε, ως μητέρα 3 κοριτσιών ξέρω καλά τις ανησυχίες τους.

Βαγγέλης Γλαντζής

Συνοδός


Υπέροχες διαδρομές ακούγοντας μουσική και τραγούδια. Παρατηρώντας από το παράθυρο το κάθε τι που βλέπουν τα παιδιά, δεκάδες ερωτήσεις και απαντήσεις με αυθεντικότητα ειλικρίνεια και ομαδικό πνεύμα. Όμορφες συνθήκες εργασίας, αυτό που ήθελα πάντα στη "δουλειά" μου και πιστέψτε με δεν εργάζομαι πρώτη φορά!

Έλενα Ασλανίδου

Εκπαιδευτικός


Είμαι νηπιαγωγός με καλλιτεχνικές ανησυχίες. Πάντα ήθελα να δουλεύω εδώ! Όμως, το Κοπερτί δεν είναι η απλώς η δουλειά μου. Είναι η ζωή μου! Δύσκολα περιγράφονται τα συναισθήματα που σου προκαλεί η επαφή με τα παιδιά. Με τι λόγια να εκφράσει κάποιος την ανιδιοτελή αγάπη που μας χαρίζουν κάθε μέρα;

Χρύσα Δημητριάδου

Εκπαιδευτικός


Πιστεύω ότι το σημαντικότερο έργο μίας νηπιαγωγού είναι να προσφέρει στα παιδιά γενικές γνώσεις, αλλά και να τα μαθαίνει να προσπαθούν, να μην το βάζουν κάτω, να σέβονται το ένα το άλλο και να συνυπάρχουν σε μια ομάδα. Είμαι ευγνώμων γιατί στο Κοπερτί συνεργάζομαι με εκπαιδευτικούς που έχουμε κοινούς στόχους και «πιστεύω», δίνοντας καθημερινά αγάπη και φροντίδα στα παιδιά.

Αφροδίτη Πασχαλίδου

Νοσηλεύτρια


Σπούδασα Νοσηλευτική και Βρεφονηπιοκομία. Στο Κοπερτί ασκώ και τις 2 ειδικότητες γεγονός που προσφέρει πολλές εμπειρίες. Ως μητέρα τριών παιδιών νιώθω ότι μπορώ να αγκαλιάσω όλα τα παιδιά και να τα ακούσω σαν δικά μου. Έμαθα πώς να διαχειρίζομαι δύσκολες καταστάσεις με αγάπη, χαμόγελο και φροντίδα.

Νάνσυ Πασόλη

Συνοδός


Εργάζομαι στο ΚΟΠΕΡΤΙ από το 2011 έως και σήμερα. Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενη και τυχερή που ασκώ το επάγγελμα που αγαπώ και έχω σπουδάσει. Κάθε χρόνο οι προκλήσεις είναι διαφορετικές με τα παιδιά και εμείς δοκιμαζόμαστε μαζί τους. Οι στιγμές που ζεις με τα παιδιά καθημερινά είναι ξεχωριστές και αμέτρητες, η υποδοχή και η αγάπη που εισπράττω είναι αναντικατάστατη και μια επιβράβευση για εμένα, μια ζωγραφιά, μια αγκαλιά είναι δώρο ανεκτίμητης αξίας.

Βαγγελιώ Μιχαλούδη

Γραμματέας


Ως γραμματέας υποδέχομαι κάθε απόγευμα τα παιδιά και γεμίζω χαμόγελα. Βρίσκω μοναδικό το πώς κάθε χρόνο αναπτύσσονται οι σχέσεις εμπιστοσύνης με παιδιά και γονείς. Είναι σημαντική η στήριξη όλων κατά την περίοδο προσαρμογής των παιδιών στο νέο περιβάλλον και τη νέα καθημερινότητα. Απαραίτητη είναι και η υποστήριξη προς τους γονείς και η συνεχής εξυπηρέτηση.

Οι ιδρυτές

Ανδρέας Μιχαλούδης
Τάσος Γλαντζής
Αντώνης Βακάλης

"Κοπερτί το κοπερτί, τάπι τάπι ρούσι, κοπερτί το κοπερτί, τάπι τάπι γκρι ..."

Έτσι διαλέγανε παλιότερα τα παιδιά ποιος θα τα φυλάει, ποιος θα κυνηγάει, ποιος θα χωριστεί. Αυτό το παιδικό λάχνισμα «Το Κοπερτί» που έχει όλη τη χαρά του παιχνιδιού στη γλώσσα των παιδιών διαλέξαμε για να βαφτίσουμε το σχολείο μας.