Υπηρεσίες – subpage 03

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Τα παιδιά παραδίδονται από τις δασκάλες στο γονέα ή σε οικείο, υποδειχθέν από τον γονέα, πρόσωπο. Σε περίπτωση αναγκαίας αλλαγής του πρόσωπου αυτού, ο γονέας θα πρέπει να επικοινωνεί εγκαίρως με τη Γραμματεία και να ορίζει τα στοιχεία ταυτοποίησης του ατόμου που θα παραλάβει το παιδί. Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς πραγματοποιούνται εξορμήσεις και επισκέψεις στο Οικολογικό Αγρόκτημα, σε Μουσεία, σε εκθέσεις και θεατρικές παραστάσεις, δραστηριότητες για τις οποίες οι γονείς ενημερώνονται εγγράφως εγκαίρως και καλούνται να εγκρίνουν με υπεύθυνη δήλωση τη συμμετοχή του παιδιού τους.

Σε όλα τα παιδιά που εγγράφονται στο Κοπερτί παρέχεται ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΙΑΤΡΙΚΗ & ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Στο Κοπερτί διαθέτουμε σε καθημερινή βάση έμπειρο πτυχιούχο νοσηλευτή και επιπλέον συνεργαζόμαστε με μια ομάδα ιατρικής και επιστημονικής υποστήριξης στελεχωμένη με άρτια καταρτισμένους επιστήμονες. Οι συνεργάτες μας είναι:

Ι. Μπατάινε, Παιδίατρος
Σ. Κάντος, Ορθοδοντικός
Α. Καυκοπούλου, Σχολική Ψυχολόγος

Ο ρόλος των συνεργατών μας περιορίζεται στο πρώτο καθαρά διαγνωστικό στάδιο και την αντίστοιχη ενημέρωση των εκπαιδευτικών και των γονέων.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Οι εκπαιδευτικοί του Κοπερτί βρίσκονται στη διάθεση των γονέων, κατόπιν ραντεβού, κάθε Παρασκευή από τις 15.00 μμ έως τις 17:00 μμ. Πραγματοποιούμε επίσης συγκεντρώσεις γονέων των τμημάτων, εκδηλώσεις και σεμινάρια για ζητήματα που αφορούν τους γονείς. Όλοι οι γονείς λαμβάνουν γραπτή ενημέρωση και μπορούν με ειδικό κωδικό να έχουν πρόσβαση στην “τράπεζα φωτογραφιών” του Κοπερτί, όπου μοιραζόμαστε στιγμές από την καθημερινότητα στον παιδικό σταθμό και το νηπιαγωγείο.

leave a comment

A nice comment is very much appreciated!


"Κοπερτί το κοπερτί, τάπι τάπι ρούσι, κοπερτί το κοπερτί, τάπι τάπι γκρι ..."

Έτσι διαλέγανε παλιότερα τα παιδιά ποιος θα τα φυλάει, ποιος θα κυνηγάει, ποιος θα χωριστεί. Αυτό το παιδικό λάχνισμα «Το Κοπερτί» που έχει όλη τη χαρά του παιχνιδιού στη γλώσσα των παιδιών διαλέξαμε για να βαφτίσουμε το σχολείο μας.