Κυριακάτικα Κοπερτί


Παιδιά και γονείς δίνουν ραντεβού στο Κοπερτί και την Κυριακή το πρωί.

Οι Κυριακάτικες προτάσεις για τα κυριακάτικα πρωϊνά των οικογενειών. Μετά τις παραστάσεις ακολουθούν οργανωμένα δρομικά, παραδοσιακά παιχνίδια από τις Εκπαιδευτικούς μας στην αυλή του Σχολείου.
Το Πρόγραμμα για την περίοδο 2019-2020 έχει ως εξής:

KΥΡΙΑΚΗ 20/10/2019, 11:30 π.μ.
H θεατρική ομάδα Μικρός Βορράς παρουσιάζει την παράσταση Αισώπου Κόμιξ 2
4 Διδακτικοί και διαχρονικοί, οι μύθοι του Αισώπου συναρπάζουν παιδιά κάθε ηλικίας! Ο ψεύτης Βοσκός, Οι δύο Τράγοι, Η Αλεπού και τα Σταφύλια, Οι δύο Φίλοι και η Αρκούδα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 1/12/2019, 11:30 π.μ.
“ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΚΟΠΕΡΤΙ”. Δημιουργίες και προσφορές παιδιών, γονέων και εκπαιδευτικών του ΚΟΠΕΡΤΙ

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/1/2020, 11:30 π.μ.
Η παιδική σκηνή Theatraction παρουσιάζει την παράσταση ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ. Ο κόσμος αυτός είναι φανταστικός και είναι γεμάτος από μαγικά πράγματα που περιμένουν να τα ανακαλύψουμε. Πως φτιάχτηκε αλήθεια ο κόσμος; Εφοδιαστείτε με χαμόγελα πολλά, προσδεθείτε και ετοιμαστείτε για απογείωση στην τροχιά της γνώσης. Μια διαδρομή μοναδική με πολλές περιστροφές, στάσεις και εμπειρίες μοναδικές!

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/2/2020, 11:30 π.μ.
“ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ…”
Το Αποκριάτικο πάρτυ του ΚΟΠΕΡΤΙ για όλα τα παιδιά της πόλης μας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/3/2020, 11:30 π.μ.
H θεατρική ομάδα Μικρός Βορράς παρουσιάζει την παράσταση Ο ΡΑΦΤΑΚΟΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ. «Απ΄ ό,τι κάλλη έχει άνθρωπος, τα λόγια έχουν τη χάρη να κάμουσιν κάθε καρδιάν παρηγοριά να πάρει» Με στίχους από τον Ερωτόκριτο του Βιτσέντζου Κορνάρου εμπνέεται και ζωντανεύει το αγαπημένο αυτό παραμύθι αξιοποιώντας όλες τις τεχνικές του θεάτρου και της διάδρασης.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10/5/2020, 11:30 π.μ.
Η γιορτή της Μητέρας

"Κοπερτί το κοπερτί, τάπι τάπι ρούσι, κοπερτί το κοπερτί, τάπι τάπι γκρι ..."

Έτσι διαλέγανε παλιότερα τα παιδιά ποιος θα τα φυλάει, ποιος θα κυνηγάει, ποιος θα χωριστεί. Αυτό το παιδικό λάχνισμα «Το Κοπερτί» που έχει όλη τη χαρά του παιχνιδιού στη γλώσσα των παιδιών διαλέξαμε για να βαφτίσουμε το σχολείο μας.